اتصال روزانه ۶ روستای کشور به شبکه ارتباطی
به گزارش نقشه، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: در یک سال قبل به شکل میانگین روزانه شش روستا در سرتاسر کشور به شبکه متصل شده اند.
به گزارش نقشه به نقل از مهر، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ۴ سال پیش در روزهای فراگیری کرونا و در دوره معاونت وزارت ارتباطات از روستاهای نقطه صفر مرزی استان سیستان_بلوچستان بازدید می کردم که تا حد امکان اتصال دانش آموزان محروم ترین نقاط کشور به آموزش های آنلاین تسهیل شود. وی ادامه داد: امروز و در مقام وزیر ارتباطات، در یک سال قبل به صورت میانگین روزانه ۶ روستا در سرتاسر کشور به شبکه متصل شده اند تا عدالت_ارتباطی از شعار به حقیقت بدل شود.
بطور خلاصه، سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ۴ سال پیش در ایام فراگیری کرونا و در دوره معاونت وزارت ارتباطات از روستاهای نقطه صفر مرزی استان سیستان_بلوچستان بازدید می کردم که تا حد امکان اتصال دانش آموزان محروم ترین نقاط کشور به آموزش های آنلاین تسهیل شود.
منبع: نقشه
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب