Go Map نقشه

فعالیت بیشتر از 820 شرکت دانش بنیان در حوزه مواد پیشرفته

فعالیت بیشتر از 820 شرکت دانش بنیان در حوزه مواد پیشرفته

معاونت علمی و فناوری اعلام نمود بیشتر از ۸۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه مواد پیشرفته فعالیت می نمایند.



به گزارش نقشه به نقل از معاونت علمی و فناوری، حوزه فناوری های مواد پیشرفته، شامل فلزات، سرامیک ها، پلیمرها و کامپوزیت های پیشرفته و فرآیندهای ساخت و تولید آنها است. توسعه اغلب فناوری های پیشرفته مانند هوافضا، انرژی های تجدیدپذیر، میکروالکترونیک، زیست فناوری و دیگر حوزه های فناور در گرو دسترسی به مواد پیشرفته و فناوری های در رابطه با آن است.
بر اساس اعلام مرکز شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیشتر از ۸۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه مواد پیشرفته فعالیت دارند.
حمید لطیفی دبیر ستاد توسعه فناوری های لیزر، فوتونیک، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: این ستاد با هدف ساماندهی، ارتقای وضعیت تولید، تجاری سازی، توسعه فناوری و زیرساخت های مرتبط را در دستور کار قرار داده است.
وی اضافه کرد: تابحال در این ستاد تسهیل تبادلات و همکاریهای علمی و فناوری بین المللی، توسعه فناوری های راهبردی متناسب با نیازهای کشور، ارتقای فناوری در صنایع موجود و توسعه کسب و کارهای جدید دانش بنیان، توسعه بازار محصولات دانش بنیان را در این عرصه پیگیری کردیم.
دبیر ستاد توسعه فناوری های لیزر مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از کوشش برای دستیابی کشور به مرجعیت علمی گفت و افزود: ستاد در جهت انجام این مأموریت، ابزارهای مختلفی همچون حمایت هدفمند از انتشار مقالات و ثبت اختراع باکیفیت و بین المللی از پژوهش های راهبردی و مرز دانش در حوزه های کلیدی را در دستور کار قرار داد.
وی ضمن اشاره به توسعه فناوری های راهبردی متناسب با نیازهای کشور اضافه کرد: طرح های توسعه فناوری در بخش های فوتونیک و لیزر و همینطور مواد و ساخت بعنوان دو حوزه اصلی فعالیت ستاد، طرح های توسعه فناوری بعد از انجام بررسی ها و داوری لازم، مصوب و مورد حمایت قرار گرفت. همینطور با ایجاد مدل و زیرساخت همکاری با هلدینگ های بزرگ سرمایه گذاری همکاریهای مشترک این ستاد برای ارتقای طرح های فناورانه صورت گرفت.
دبیر ستاد توسعه فناوری های لیزر، فوتونیک، مواد پیشرفته و ساخت ضمن اشاره به بعضی از اقدامات و دستاوردهای این ستاد اظهار داشت: تولید پودر آلفا آلومینا با ظرفیت اسمی ۱۵۰ تن در سال، توسعه تولید اسپکتروفوتومتر مانیتوردار و تمام اتوماتیک، توسعه و افزایش ظرفیت تولید دستگاه پردازش و ساخت کوپلر فیبر نوری به روش جوش لیزری، طراحی و ساخت دستگاه تمام اتوماتیک پکیجینگ و کوپل فیبر نوری چیپ های لیزری پرتوان به روش جوش نقطه ای لیزر، راه اندازی خط تولید لیزر فیبری یک کیلووات صنعتی پیوسته دستاوردهای این حوزه به شمار می روند.


منبع:

1400/05/16
20:48:51
5.0 از 5
697
تگهای خبر: اختراع , بازار , بین المللی , دانش بنیان
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
GoMap گو کپ