Go Map نقشه
رییس پژوهشگاه بیوتكنولوژی كشاورزی خبر داد

دستیابی به 10 دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی

دستیابی به 10 دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ پژوهشگاه از مهم ترین فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشگاه همچون دستیابی به ۱۰ دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی اطلاع داد.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، دکتر صابر گلکاری، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشست مجازی ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ که با حضور دکتر بازرگان، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در تالار جلسه سازمان تات برگزار شد، در تبیین مهم ترین فعالیت ها و دستاوردهای شاخص پژوهشگاه همینطور از معرفی رقم جدید لیموی مقاوم به بیماری جاروک لیموترش، سالم سازی ۲۰ هسته اولیه ارقام مهم سیب، زردآلو و گلابی در چارچوب تفاهم چهار جانبه با تاییدیه موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال، دستیابی به باکتری های محرک رشد خیار، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه ای گلخانه ای، پروبیوتیک های بومی مؤثر بر عملکرد طیور گوشتی و تخم گذار، طراحی، ساخت و بهره برداری سیستم هاضم نیمه خشک به سفارش سازمان پسماند شهرداری اصفهان و فناوری تولید آستاگزانتین از ریز جلبک اطلاع داد.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانش فنی نانوامولسیون محرک مقاومت القایی و کنترل کننده فساد بعد از برداشت میوه، تولید نانو کامپوزیت هیدروژن بر پایه نشاسته، تولید نانوذرات هیدروکسی آپاتیت، پوشش بیونانو کامپوزیت مبتنی بر پکتین و نانو سلولز با قابلیت افزایش ماندگاری گوشت مرغ، دانش فنی پداژه های بالغ تجاری در دو رقم گلایول و توسعه سیستم های کشت بسته طبقاتی برای گیاهان دارویی هم از دیگر دستاوردهای شاخص پژوهشگاه بودند که در این جلسه عرضه شدند.




منبع:

1400/03/02
21:34:00
5.0 / 5
325
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
GoMap گو کپ