Go Map نقشه

موفقیت یك دست رباتیك در بازی سوپر ماریو !

موفقیت یك دست رباتیك در بازی سوپر ماریو !

نقشه: پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی دست رباتیک را با روش چاپ سه بعدی ابداع نموده اند که توانست نتیجه موفقیت آمیزی در بازی سوپر ماریو داشته باشد.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه مریلند، گروهی از پژوهشگران "دانشگاه مریلند"(University of Maryland) به چاپ سه بعدی یک دست رباتیک پرداخته اند که در آزمایش ها توانست بازی ویدئویی "سوپر ماریو"(Super Mario) از محصولات شرکت "نینتندو"(Nintendo) را با موفقیت انجام دهد و برنده شود.
این پژوهش که به سرپرستی "رایان سوچول"(Ryan Sochol)، استادیار مهندسی مکانیک دانشگاه "مریلند" انجام شده است، بر ابداع انواع جدیدی از ربات های انعطاف پذیر تمرکز دارد که نیروی آنها بجای الکتریسیته، با بهره گیری از آب یا هوا تامین می شود. سازگاری و ایمنی ذاتی ربات های نرم باعث شده که علاقه نسبت به کاربرد آنها در پروتزها و ابزارهای زیست پزشکی افزایش یابد. کنترل مایعاتی که به خم شدن و حرکت ربات های نرم کمک می کنند، تا حالا دشوار بوده است.
نکته کلیدی این پژوهش، توانایی چاپ سه بعدی ربات های نرم با کمک مدارهای سیال یکپارچه است.
"جاشوا هوبارد"(Joshua Hubbard)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: پیش تر هر انگشت یک دست رباتیک نرم بطور معمول به خط کنترل مخصوص خود نیاز داشت. این مساله می تواند قابلیت حمل و کارآیی دست را محدود کند. اما چاپ سه بعدی دست رباتیک نرم با کمک ترانزیستورهای سیال یکپارچه، به آن کمک می نماید تا بازی نینتندو را تنها بر طبق یک فشار ورودی انجام دهد.
پژوهشگران یک مدار سیال یکپارچه طراحی کردند که به دست امکان می داد تا در واکنش به قدرت فشار، کار کند. برای نمونه، اعمال فشار کم سبب شد که انگشت اشاره، دکمه کنترل را برای راه رفتن ماریو فشار دهد اما فشار بیشتر، به پرش ماریو کمک کرد. دست رباتیک با کمک یک برنامه تنظیم شده که بطور خودکار میان فشار کم، متوسط و بالا در تغییر بود، توانست دکمه های روی کنترل را فشار دهد و اولین سطح بازی سوپر ماریو را طی کمتر از ۹۰ ثانیه با موفقیت به انتها ببرد.
دکتر "روبن آسودو"(Ruben Acevedo)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: چندین گروه پژوهشی بتازگی تلاش نموده اند تا مدارهای سیال را بمنظور افزایش استقلال ربات های نرم تحت کنترل درآورند اما روش های ساخت و به کارگیری این مدارهای سیال به همراه ربات ها با درجه بالایی از مهارت فنی می تواند روزها تا هفته ها زمان ببرد.
پژوهشگران برای غلبه بر این موانع، از روش چاپ سه بعدی "PolyJet" استفاده کردند که کاربرد آن مانند استفاده از چاپگر رنگی است اما لایه های زیادی از جوهر حاوی چند ماده را بصورت سه بعدی روی یکدیگر قرار می دهد.
"کریستن ادواردز"(Kristen Edwards)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: پژوهشگران حالا می توانند طی یک روز و با زحمت خیلی کم، ربات های نرم کامل همچون اکتواتورهای نرم و عناصر مدار سیال را بسازند.
این پژوهش، در مجله "Science Advances" به چاپ رسید.




منبع:

1400/04/26
15:15:09
5.0 از 5
1031
تگهای خبر: دانشگاه , سایت , طراحی , محصولات
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
GoMap گو کپ