Go Map نقشه
انقلاب در دنیای كشاورزی؛

استخراج پروتئین از میکروب ها برای تولید مواد غذایی

استخراج پروتئین از میکروب ها برای تولید مواد غذایی

کشاورزی برای تولید مواد غذایی ضروری مستلزم مصرف مقدار زیادی آب و تغییر کاربری جنگلها و مراتع است. اما استفاده از میکروب ها می تواند این روند را تغییر دهد.



به گزارش نقشه به نقل از نیواطلس، روند رشد جمعیت و گرمایش کره زمین سبب شده تا تأمین مواد غذایی به روش های سنتی و از راه کشاورزی دیگر ممکن نباشد. یک مطالعه جدید نشان داده است که استخراج پروتئین از میکروب ها می تواند یک روش مقرون به صرفه و مناسب برای تولید موادغذایی مورد نیاز باشد.
سیستم فعلی تولید مواد غذایی مبتنی بر پرورش انواع غلات در مزارع است که به مقدار زیادی آب، نور خورشید، دی اکسید کربن، نیتروژن و البته زمین نیاز دارد. بخش زیادی از محصول مزارع توسط انسان ها مصرف می شود، اما مقداری از آن هم توسط حیوانات مصرف می شود که آنها هم برای تولید غذا به منظور مصرف توسط انسان ها به آب و محصولات مزارع نیاز دارند.
برای تغییر این فرآیند میتوان به یک منبع تولید غذای جدید متوسل شد که همان میکروب ها هستند. میکروب ها می توانند با استفاده از ابزاری مانند انرژی خورشیدی برای کشت پروتئین ها و دیگر مواد دارای ارزش تغذیه ای به کار گرفته شوند.
پروتئین های مذکور برای تغذیه دام و تولید غذای قابل مصرف توسط انسان ها قابل استفاده هستند و احتیاج به کشت محصولات گیاهی در مزارع را کم می کنند.
محققان آلمانی این طرح می گویند پروتئین میکروبی می تواند مکمل رژیم غذایی انسان ها باشد و خواص و کیفیت زیادی دارد. چونکه حاوی اسیدهای آمینه ضروری، ویتامین ها و مواد معدنی است. این فناوری می تواند ضمن پیشگیری از صدمه رساندن به محیط زیست، از تولید غذا پشتیبانی کند، چونکه روش های جاری کشاورزی به آلوده کردن اکوسیستم های فعلی و کاهش ذخایر آبی در سرتاسر جهان کمک می نماید.
برای این کار دی اکسید کربن هوا جذب شده و با استفاده از برق ساخته شده از راه صفحات خورشیدی در یک راکتور زیستی به غذای مناسب برای مصرف میکروب ها مبدل می شود تا آنها هم به نوبه خود پروتئین های مفید برای انسان ها و دام تولید کنند.
برآوردهای انجام شده حاکیست برای تولید هر کیلوگرم پروتئین به این شکل به تنها ۱۰ درصد یک زمین کشاورزی نیاز است که برای تولید همین مقدار سویا زیر کشت می رود. در این روش مصرف آب هم به شدت کاسته می شود و احتیاج به کود هم کاملاً برطرف می شود.


منبع:

1400/05/15
13:11:13
5.0 از 5
634
تگهای خبر: فناوری , كیفیت , محصولات , محققان
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
GoMap گو کپ