با حضور ستاری:
راه اندازی 3 مركز نوآوری دانشگاه صنعتی امیركبیر
نقشه: 3 مرکز نوآوری مهندسی پلیمر و رنگ، مهندسی هوافضا و عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شد.
به گزارش نقشه به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مراکز نوآوری مهندسی پلیمر و رنگ، مهندسی هوافضا و عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه اندازی شد.
دکتر سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حاشیه این مراسم اظهار داشت: ایجاد مراکز نوآوری و فناوری از دو سال قبل در دانشکده های دانشگاه شروع شد. فعالیت این مراکز جدا از کارهای مربوط به برج فناوری ابن سینا و برج فناوری شماره ۲ دانشگاه است.
وی اضافه کرد: برج های فناوری در حاشیه دانشگاه خیلی مفید هستند اما برنامه داشتیم در دل دانشگاه نیز مراکز فناوری داشته باشیم تا اساتید و دانشجویان بیشتر در این عرصه فعالیت کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اعلان اینکه این مدل در هیچ دانشگاهی پیاده سازی نشده و دانشگاه صنعتی امیرکبیر نخستین دانشگاه در کشور است که این مدل را اجرائی کرده است، اظهار داشت: با شروع به کار این ۳ مرکز درحال حاضر ۹ مرکز نوآوری و فناوری در دانشکده های دانشگاه به راه افتاده است که برنامه داریم در دیگر دانشکده ها نیز این مراکز راه اندازی شوند.
وی اشاره کرد: در این مراکز کارهای مربوط به پیش رشد انجام می شود بعد از آن در برج فناوری ابن سینا و برج فناوری شماره ۲ دانشگاه شرکت های دانش بنیان شکل می گیرند و پس از آن که شرکت های دانش بنیان به بلوغ لازم رسیدند جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام می شود که تا حالا نیز چندین سرمایه گذار خصوصی برای این فعالیت اعلام آمادگی کرده اند.
معتمدی با اعلان اینکه موضوع تامین فضای پردیس نوآوری و فناوری دانشگاه درحال پیگیری است، اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهت راه اندازی مراکز فناوری دانشکده های این دانشگاه کمک های خوبی داشته به نحوی که فضای فیزیکی و قسمتی از نیازها از طرف دانشگاه تامین و تجهیز مراکز با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده است.
وی افزود: امسال در قراردادهای صنعتی چهار برابر سال قبل قرارداد منعقد شده است که نشان میدهد ما با موفقیت به سمت دانشگاه نسل سوم و تأثیرگذاری در گردش اقتصادی کشور حرکت کرده ایم. الان ۲۹۸ شرکت دانش بنیان در این دانشگاه فعالیت می نمایند. تا اختتام اردیبهشت ۱۴۰۰ دومین برج فناوری دانشگاه نیز با حمایت معاونت علمی راه اندازی می شود.
منبع: نقشه
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب