رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت عنوان كرد
لزوم توجه به پایان نامه ها برای گسترش ایدهپردازی
نقشه: رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اشاره كرد: دانشگاهها برای گسترش ایدهپردازی به پایاننامهها توجه بیشتری داشته باشند.
به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، حسین وطن پور در آغازین همایش منطقهای كسب و كار و ثبت اختراعات و مالكیت معنوی در تبریز با بیان این مطلب اظهار نمود: خاستگاه فناوری سلامت، فقط دانشگاه علوم پزشكی نبوده و كار اصلی را ارتباط با اساتید میكند نه تفاهم نامهها؛ فناوری ها فقط از مقالات استخراج نمیشوند، بلكه پایان نامه ها باز در این میان نقش دارند.
وی اشاره كرد: اگر دانشگاهها به موضوعی مثل پایان نامه توجه نكنند، وضعیت بدتر خواهد شد، اگر پایان نامهها خوب كار شوند، میتوان از نتایج آن برای تولید محصولات، استفاده نمود.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، با اشاره به اینكه آغازین كاری كه در زمان بروز مشكلات اقتصادی مبادرت به آن میكنند، كم كردن بودجه پژوهشی است، افزود: در سایر كشورها، وضعیت برعكس بوده و در چنین شرایطی، اعتبارات پژوهشی را افزایش میدهند.
وطن پور با بیان این كه اگر در ثبت مالكیت اختراعات، مشكلی وجود دارد، مشكل از خود دانشگاه است و نباید جای دیگری دنبال مشكل گشت، اظهار نمود: قانون و مقررات كم نداریم و اجرای آن باید برای پشتیبانی از فناوران، جدی گرفته و تكمیل شود.
او در آخر اشاره كرد: دانشجویان باید توجه داشته باشند، تحقیق و فناوری لازم و ملزوم یكدیگر هستند، بروكراسیهای اداری كه بر سر راه پژوهش و فناوری هستند، باید حذف شده و از فناوران حمایت شود.
علیزاده، دبیر علمی كارگاه دو روزه توسعه كسب و كار و مالكیت فكری دانشگاه های علوم پزشكی باز در ادامه با بیان این كه در حوزه آموزش نسبت به پژوهش وضعیت بهتری داریم، اظهار داشت: توجه به زیرساخت ها برای رشد، مشاوره های توانمندسازی، اطلاعات بازار برای ورود به این فرایند و نیاز به آشنایی با قوانین همچون مولفههای چرخه تولید علم تا ثروت هستند.
وی ادامه داد: كانال ارتباطی، حفظ رابطه با مشتری، منابع كلیدی و ارزش محصول از اجزای مدل كسب و كار هستند، اجزای مدل كسب و كار به نقاط قوت و ضعف برای شروع یك كار اشاره دارد.
وی بیان كرد: ارزش افزوده تولید دانش بنیان با هزار دانش آموخته دانشگاهی در ۱۰ شركت دانش بنیان در پارسال معادل دو هزار میلیارد تومان است.
علیزاده درانتها از رونمایی از ۴۰ محصول دانش بنیان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران آگاهی داد.
فرزین مقدم، جانشین مدیر منطقه ویژه ربع رشیدی باز در این همایش با بیان این كه منطقه ربع رشیدی جزو مناطق فعال كشور است، بیان كرد: راه گذر از كشور منابع محور، توسعه اقتصاد دانش بنیان است.
وی ادامه داد: طبق سند چشم انداز، سهم ارزش افزوده بخش اقتصاد دانش بنیان باید به ۲۰ درصد برسد، در حالیكه الان سهم ۱۰ درصدی داریم، با عنایت به تعداد اساتید، دانشجویان، مقالات و ظرفیتهای آذربایجان شرقی، میتوان با فراهم كردن زیرساختها، برای تجاری سازی ایدهها كوشش كرد.
او در آخر از فعالیت چهار مركز رشد در حوزه سلامت، بهداشت، تجهیزات پزشكی و صنایع غذایی و دارویی آگاهی داد.
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب