Go Map نقشه
محققان آمریكایی:

گوشت سفید هم مثل گوشت قرمز كلسترول را بالا می برد

گوشت سفید هم مثل گوشت قرمز كلسترول را بالا می برد

به گزارش نقشه تحقیقات جدید محققان بیمارستان كودكان ˮاوكلندˮ آمریكا نشان داد كه اثر افزایش كلسترول مصرف گوشت سفید تقریباً برابر با مصرف گوشت قرمز است.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، مدت هاست كه تصور بر این است كه مصرف گوشت سفید برای سلامت قلب به علت چربی اشباع كمتر از گوشت قرمز مفید می باشد، ازاین رو حتی دانشمندان بیمارستان كودكان "اوكلند" هم بعد از كشف اینكه مصرف زیاد گوشت مرغ یا گوشت قرمز هر دو سبب افزایش سطح كلسترول خون می شود شگفت زده شدند.
محققان دریافتند كه بر خلاف باور عموم، گوشت سفید و گوشت قرمز هر دو منجر به افزایش ریسك ابتلاء به بیماری های قلبی می شوند.
محققان دریافتند كه خوردن مقادیر زیادی چربی اشباع، چه گوشت سفید و چه گوشت قرمز، غلظت كلسترول خون(LDL) را كه ارتباط مستقیم با بیماری های قلبی و عروقی دارد بالا می برد.
"LDL" كه كلسترول بد خون نامیده می شود می تواند عروق شخص را مسدود كند و خطر سكته و حمله قلبی را افزایش دهد.
برای حصول این نتایج، مطالعاتی بین سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ روی بیشتر از ۱۰۰ مرد و زن ۲۱ تا ۶۵ ساله و در وضعیت سلامتی كامل از منطقه خلیج سانفرانسیسكو انجام شد. از مصرف الكل در همه آنها در طول مدت تحقیق ممانعت شد.
شركت كنندگان در این مطالعه به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول چربی اشباع شده از كره گرفته تا انواع غذاهای پرچرب و گروه دوم غذاهای حاوی چربی اشباع كم مصرف كردند. آنها تحت سه رژیم غذایی مورد آزمایش قرار گرفتند: رژیم غذایی گوشت قرمز، رژیم غذایی گوشت سفید و رژیم غذایی بدون گوشت.
منوهای چرخشی چهار روزه برای همه رژیم های غذایی طراحی شد و در پنج سطح انرژی با در نظر گرفتن تنقلات اجرا شد. هر رژیم غذایی چهار هفته طول می كشید كه با یك دوره استراحت همراه بود كه در آن شركت كنندگان مجاز به خوردن غذاهای معمول خود بودند.
شركت كنندگان گوشت گاو را بعنوان گوشت قرمز مصرف كردند و از گوشت مرغ بعنوان گوشت سفید استفاده شد.
نتایج مطالعه نشان داد كه اثرات مصرف گوشت قرمز و سفید مشابه است.
"رونالد كراس" سرپرست این مطالعه اظهار داشت: نتایج ما نشان داده است كه سفارش به محدود كردن مصرف گوشت قرمز و جایگزینی آن با گوشت سفید صرفاً برپایه تاثیرات آنها روی كلسترول خون نیست. دیگر اثرات مصرف گوشت قرمز هم می تواند به بیماری قلبی منجر شود و این اثرات باید با جزئیات بیشتری در كوشش برای بهبود سلامت بررسی شود.
به قول انجمن قلب آمریكا، تنها پنج تا شش درصد كالری روزانه باید از چربی اشباع تأمین شود. همینطور سفارش می كند كه مردم از غذاهای سالم تر برای كاهش میزان كلسترول خون استفاده كنند.
این مطالعه در مجله Clinical Nutrition انتشار یافته است.



1398/03/18
14:37:11
5.0 / 5
3131
تگهای خبر: تحقیقات , طراحی , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
GoMap گو کپ