Go Map نقشه

بهبود ناراحتی های گوارشی با زیره سیاه

بهبود ناراحتی های گوارشی با زیره سیاه

عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار داشت: زیره سیاه زیره اشتها آور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی های گوارشی مفید می باشد.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، دکتر طیبه شاهی ضمن اشاره به اینکه زیره سیاه را با نام زیره سیاه ایرانی (کرمانی) هم می شناسند، اظهار داشت: اسانس زیره به وسیله تقطیر با آب حاصل می شود.
وی ضمن اشاره به اینکه بذرهای زیره سیاه حاوی 5/3 تا 9 درصد اسانس هستند، بیان نمود: عمده ترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس زیره سیاه عبارت اند از پ-سیمن، کومین آلدهید، گاماترپینن، آلفاپینن، بتاپینن، آلفا ترپینن و لیمونن.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی افزود: زیره اشتهاآور و مدر است. مصرف آن برای درمان نفخ معده و ناراحتی های گوارشی مفید می باشد. زیره سیاه شیرافزا بوده و در صنایع غذایی بعنوان چاشنی و طعم دهنده غذا و نوشیدنی ها کاربرد دارد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، وی در مورد نکات احتیاطی مصرف زیره سیاه اظهار داشت: مصرف زیاد زیره سیاه می تواند فعالیتهای غده تیروئید را محدود کند.



1401/02/30
14:26:11
5.0 / 5
200
تگهای خبر: تحقیقات , دانشگاه , صنایع
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
GoMap گو کپ