Go Map نقشه
یك كارشناس فضایی:

روسیه نباید در مورد ظهور رقابت در بازار گردشگری فضایی نگران باشد

روسیه نباید در مورد ظهور رقابت در بازار گردشگری فضایی نگران باشد

به گزارش نقشه رئیس دفتر نمایندگی شركت اسپیس ادونچرز در روسیه به خبرگزاری ریانووستی گفته است كه روسیه نباید در مورد ظهور رقابت در بازار گردشگری فضایی نگران باشد.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، سرگئی كاستنكو (Sergey Kostenko) رئیس دفتر نمایندگی شركت اسپیس ادونچرز (Space Adventures) در روسیه به خبرگزاری ریانووستی گفته است روسیه از رقابت شركت های آمریكایی اسپیس ایكس و بوئینگ نباید بترسد.
وی افزود: هنوز گردشگری كه مایل به پرواز با سفینه "استارلاینر" باشد، وجود ندارد؛ چونكه هزینه چنین پروازی بیشتر از قیمت سفر با "سایوز" است.

قبل از این گزارش شده بود "اسپیس ادونچرز" نسبت به ثبت نام از كسانی كه مایل به پرواز به ایستگاه فضایی بین المللی با سفینه های "استارلاینر" شركت بوئینگ هستند، اقدام نموده است. این شركت سال های درازی است كه برای پروازهای فضایی با سفینه "سایوز" مشتری پیدا می كند و مبتكر برنامه گردشگری فضایی بود.

"كاستنكو" می گوید: "در حالی كه ناو كیهانی "استارلاینر" هنوز آماده نیست، برنامه ریزی واقعی برای پرواز با سفینه بوئینگ بی معناست؛ ضمن اینكه به نظر من هزینه آن گران تر از سایوز خواهد بود."

وی تصریح كرد: روسیه نباید در مورد ظهور رقابت در بازار گردشگری فضایی نگران باشد؛ چونكه در مرحله اول تجربه بردن توریست به فضا را از سال ۲۰۰۱ دارد و ناو "سایوز" تابحال برای سفر گردشگران مختلف استفاده شده است، در حالیكه شركت های آمریكایی در این بازار هنوز كار نكرده و بی تجربه هستند.
تا كنون، گردشگران تنها در سفینه روسی "سایوز" به ایستگاه فضایی بین المللی سفر كرده اند، طی سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹، هفت توریست همچون "چارلز سیمونی" بر مبنای قرارداد با شركت "اسپیس ادونچرز" به فضا رفته اند. آنها برای پرواز ۱۰ روزه در سفینه "سایوز" و اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی از ۲۵ تا ۵۰ میلیون دلار پرداخته اند.

در اوایل ماه ژوئن، ناسا گزارش داد كه از سال ۲۰۲۰ گردشگران فضایی می توانند دو بار در سال، با سفینه های نوظهور "بوئینگ" و "اسپیس ایكس"، تا ۳۰ روز به ایستگاه فضایی بین المللی پرواز كنند. در مورد هزینه سفر با سفینه های آمریكا، نقل قول های متفاوتی شده كه نشان داده است مقامات آمریكایی هنوز نتوانسته اند نرخ یگانه ای را مصوب كنند. گفته شده "استارلاینر" از فضانوردان خصوصی حدود ۶۰ میلیون دلار "كرایه" می گیرد و گردشگران باید جهت استفاده هر شب اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی و امكانات آن مانند غذا، آب و استفاده از سیستم پشتیبانی زندگی، ۳۵ هزار دلار به ناسا پرداخت كنند كه در مجموع هزینه ای بسیار بیشتر از "سایوز" است، از جانب دیگر "جف دویات"، مدیرمالی ناسا می گوید كه پرواز و اقامت در ایستگاه فضایی بین المللی، بیشتر از ۵۹ میلیون دلار هزینه خواهد داشت.

لازم به ذكر است كه دو شركت "بوئینگ" و "اسپیس ایكس" در آمریكا سفینه های سرنشین دار جدیدی را در اختیار سازمان فضایی آمریكا، ناسا قرار داده اند كه تابحال هیچ كدام پرواز سرنشین دار به فضا نداشته اند. در ماه مارس، سفینه سرنشین دار "دراگون" شركت "اسپیس ایكس" اولین سفر مداری خود- البته به طور آزمایشی و به شكل بدون سرنشین - را انجام داد. مقرر است در ماه آگوست نخستین پرواز بدون سرنشین سفینه "استارلاینر" در ایستگاه فضایی بین المللی صورت گیرد. برنامه ریزی شده تا آخر سال ۲۰۱۹، نخستین پرواز "استارلاینر" و "دراگون" با حضور چند فضانورد صورت گیرد.



1398/03/31
21:25:18
5.0 از 5
4966
تگهای خبر: بازار , بین المللی , تجربه , نمایندگی
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
GoMap گو کپ