Go Map نقشه
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها:

دغدغه ما تربیت دانشجویان تراز انقلاب اسلامی است

دغدغه ما تربیت دانشجویان تراز انقلاب اسلامی است

به گزارش نقشه، معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: ما 1600 عضو هیئت علمی معارف و بیش از 7000 استاد معارف حق التدریس داریم. این در حالیست که دغدغه ما تربیت دانشجویان تراز انقلاب اسلامی و تربیت دینی این دانشجویان است که در بیانیه گام دوم به آن توجه شده است.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا، حجت الاسلام نیکزاد عیسی زاده معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در این مراسم رونمایی از کتاب های ۱۰ گانه دروس معارف اسلامی بر طبق سرفصل های بازبینی شده که عصر امروز برگزار شد، اظهار داشت: امروز شاهد رونمایی از ۱۰ اثر علمی دروس معارف هستیم که با تلاش زیاد و پیگیری های دوستان در دانشگاه معارف اسلامی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به انجام رسیده است.
حجت الاسلام عیسی زاده اشاره کرد: سال ۹۸ که در معاونت آموزشی نهاد مستقر شدیم، همزمان با شیوع ویروس کرونا بود و یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو نیاز به سرویس معارف داشتند که با یک نگاه تحولی این صورت گرفت و شروع شد.
وی اظهار داشت: کار مطالعاتی دراین زمینه انجام شد. سرفصل های دروس معارف با نگاهی مسئله محور و نیاز دانشجویان مورد پیگیری قرار|گرفت و ما در طرح تحولی دروس معارف هم برنامه کوتاه مدت و هم برنامه دراز مدت داریم که این دروس معارف که رونمایی گردید طرح کوتاه مدت بود و طرح بلندمدت آن نیز شروع شده است و درس اندیشه یک و دو و طرح بلندمدت پیگیری خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: ما بدنبال بازتعریف نظام معارفی برای دانشجویان هستیم.
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: همین طور در کنار کاری که انجام شد پایش اساتید معارف نیز شروع شده و همین طور اعتبارسنجی گروههای معارف در کنار کار تحولی دروس معارف شروع شده است. ارتقاء معرفتی و مهارتی اساتید نیز شروع شده است.
حجت الاسلام عیسی زاده اشاره کرد: دروس این کتاب های ۱۰ گانه که بر طبق سرفصل های بازبینی شده امروز رونمایی گردید، بر طبق نظرات دانشجویان و نیازهای آنها تدوین شده است.
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اظهار داشت: بر این اساس با کمک وزارت علوم در سال ۹۵ بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو یک پرسشنامه الکترونیکی را در ارتباط با دروس معارف پر کرده اند. همین طور در سال ۹۳ و ۹۴ هم این کار انجام شد و در ادامه یکی دیگر از منابع برای این کتاب ها استفاده از نظرات دانشجویان بود که توسط ۵ هزار و ۷۰۰ استاد معارف در این دوره ارائه شد و این ۵ هزار و ۷۰۰ استاد این نظرات و مسائل دانشجویان را به ما منتقل کردند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، وی افزود: کتاب های ۱۰ گانه دروس معارف اسلامی که بر طبق سرفصل های بازبینی شده تألیف و امروز رونمایی گردید تحت عنوان اندیشه اسلامی یک، اندیشه اسلامی دو، اخلاق اسلامی، مبانی و مفاهیم، آئین زندگی، اخلاق کاربردی، انقلاب اسلامی، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، تاریخ امامت، تاریخ تحلیلی صدر اسلام، تفسیر موضوعی قرآن، دانش خانواده و جمعیت بود.
معاون آموزشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها اشاره کرد: البته خاصیت های این طرح ممیزاتی نسبت به ۱۷ سال قبل دارد در خصوص این که بر طبق فرمایشات مقام معظم رهبری بوده و نگاه فایده محور را دنبال کرده است. همین طور با توجه به این که مقام معظم رهبری بر مسئله محوری و بیانیه گام دوم تاکید داشتند در این کتاب ها به آن توجه شده است. این کتاب ها از تک مولفی خارج شده و حاصل چند مؤلف است.



1401/06/29
11:57:31
5.0 از 5
562
تگهای خبر: آموزش , الكترونیكی , دانشجویان , دانشگاه
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
GoMap گو کپ