Go Map نقشه

ركورد جدید پهپاد خورشیدی برای ارتباطات اینترنتی

ركورد جدید پهپاد خورشیدی برای ارتباطات اینترنتی

شركت ˮهاپس موبایلˮ(HAPSMobile) كه چندی قبل موفق به طراحی و توسعه یك پهپاد یا هواپیمای بدون سرنشین معروف به ˮسان گلایدرˮ(Sunglider) گشته و آنرا برای ارتباطات اینترنتی طراحی نموده است، به تازگی با موفقیت آزمایش دیگری را در فرودگاه اسپیس پورت آمریكا انجام داده و طی آن این هواپیما به ارتفاع بالاتری صعود كرده است.


به گزارش نقشه به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، این هواپیما مجهز به سیستم پلت فرم ارتفاع زیاد(HAPS) است و توسعه آن حاصل تلاش شرکت "هاپس موبایل" و شرکت ژاپنی "سافت بانک"(Softbank) و یک شرکت توسعه دهنده سیستم های هواپیما به نام "ارو وایرنمنت"(AeroVironment) است.
سان گلایدر همینطور از پنل های خورشیدی که در امتداد بال های آن پراکنده شده است، نیرو می گیرد. طول بالهای آن ۷۸ متر(۲۵۵ فوت) است و در کل ۱۰ پیشران را دارد تا بتواند حداکثر سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت(۶۸ مایل در ساعت) را داشته باشد. بر روی بال این پهپاد صفحات خورشیدی بزرگی برای دریافت انرژی خورشید و تبدیل آن به برق مورد نیاز برای حرکت نصب شده است.
این هواپیما برای انجام عملیات مخابراتی به استراتوسفر طراحی شده است و می تواند به مدت چند ماه در آن ارتفاع پرواز کند. پوشَن سپهر یا چینه سپهر یا استراتوسفر (Stratosphere) لایه ای از هواسپهر است که تا پنجاه کیلومتری زمین ادامه دارد و دومین لایهٔ بزرگ اتمسفر است. این لایه بالای تروپوسفر(گَردسپهر) و پایین مزوسفر(مِسوسپهر) قرار دارد.


به قول محققان با انجام این کار در آینده هواگردها به سادگی قادر به اتصال به منطقه ای به مساحت ۲۰۰ کیلومتر (۱۲۴ مایل) خواهند بود و با دیگر سان گلایدرها ارتباط برقرار می کنند تا شبکه های اینترنتی بزرگتری را ایجاد کند که مناطق بزرگتر را تحت پوشش خود قرار دهد و به مردم در مناطق در حال توسعه خدمت کند. اولین سان گلایدر در سال ۲۰۱۹ مونتاژ شد و در آن زمان با نام "HAWK۳۰" شناخته می شد و این تیم از آن زمان تابحال آزمایشات مختلفی را بر روی این هواگرد انجام داده اند که از آن آزمایش ها می توان به چند سری پروازهای سطح پایین اشاره نمود اما چهارمین آزمایش که به تازگی هم انجام شد در فرودگاه اسپیس پورت آمریکا انجام شد و طی آن این پهپاد به بالاترین ارتفاع خود رسید.





منبع:

1399/05/14
14:25:33
5.0 از 5
2697
تگهای خبر: اینترنت , سفر , طراحی , محققان
این مطلب Go Map را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط در نقشه
نظرات بینندگان نقشه در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
GoMap گو کپ